Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/jieepr/public_html/shqip/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
JA slide show
AutoCAD LT 2013

AutoCAD LT 2013 është 2D CAD program më i shitur në botë. Është program i vetëm kompatibil me DWG formatet e vizatimeve nga verzionet e kaluara, me verzionin e ri të AutoCad-it ose cilit do aplikacion vertical.

Për dallim prej AutoCAD-it, AutoCAD LT 2009 nuk përkrah: programimin dhe leximin e moduleve shtesë të shkruar në gjuhët: AutoLISP, Visual LISP, ARX, Visual Basic;3D modelim, leximin e fajlave raster (bitmap), punën me fusha (eng. Field), shifrimin gradient, eksportimin e atributeve në tabelë, punën në rrjet e të tjera.

 
AutoCAD 2013

AutoCAD 2013 është në shitje që nga 25/3/2012. Verzioni i ri rritë efikasitetin duke shfrytëzuar një platformë pune më të zgjeruar dhe më të përshtatshme për shfrytëzuesin (Ribbon. Menu Browser…).

Dizajni i ri dhe opcionet innovative, lehtësojnë punën me lejerë dhe në kohën më të shkurtë risin produktivitetin tek shfrytëzuesit e rinjë. Pajisjet për navigim (ViewCube, SteeringWheel ...) përdoren me një lehtësi të shquar dhe lehtësojnë punën me modelet 3D.

 
AutoCAD Architecture 2013
AutoCAD Architecture 2013 eshte software i dedikuar kryesisht arkitekteve.
Me heret ka qene i njohur me emrin Autodesk Architectural Desktop. Eshte software mjaft fleksibil i cili mundeson projektimin sipas deshires se shfrytezuesit.
Perveq qe ne vete permbane te gjitha funksionet tradicionale te AutoCAD® 2013, AutoCAD Architecture 2013 mundeson perdorimin e objekteve inteligjente qe mundesojne paraqtijen e objekteve ne 2D apo 3D me karakteristikat te botes reale. Eshte ideal per punimin e bazave, prerjeve, 3D objekteve, llogaritjet e materialve, etj.